Garanti Eiendomsmegling

Du har investert mye tid og penger i din bolig. I din bolig har du hatt dine gleder og sorger. Få ganger i livet bytter så store verdier eier, som når du selger boligen din.


Eiendomsmeglerkjeden GARANTI (garanti.no) selger alle leiligheter gjennom Vansjø Boligbyggelag. GARANTI er tilknyttet Norske Boligbyggelag (nbbl.no), og gir deg trygghet for godt gjennomført boligsalg. Vi har over 40 års erfaring med salg av andelsleiligheter og kjenner nettopp ditt borettslag.

Garanti selger også boliger som ikke er tilknyttet et borettslag, dvs. at de representerer også medlemmer av Vansjø BBL som bor i privateide eneboliger.

Å kjøpe bolig er et valg for livet. Enten du er ung eller gammel, kjøper din første bolig eller en bolig for pensjonisttilværelsen, så har vi boligen for deg.

Garanti Eiendomsmegling består av erfarne meglere med solid faglig kompetanse. Vi hjelper deg å oppnå riktig pris på din bolig og velge den boligen som passer best for deg i din fase av livet.

Ta kontakt med Renate Svendsen, Jan Andrè Ulriksen eller Frida Skjeltorp for en trygg og god hjelp ved kjøp og salg av bolig.
Les mer om oss her

Kontakt våre meglere

Renate Svendsen
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 916 19 806 / Tlf: 69 20 65 65
Jan André Ulriksen
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
918 54 818
Frida Skjeltorp
Eiendomsmeglerfullmektig
913 15 350