Å bo i borettslag

Lyst til å gjøre andre ting enn å bo?


Å bo i borettslag gir deg mange fordeler, som for eksempel mer fritid. Det gir deg også den beste mulighet for medvirkning til styring og påvirkning av ditt eget bomiljø!

I et borettslag finner vi alle typer mennesker, i alle aldre og i ulike livssituasjoner. Men en ting har de felles: de velger å bo i borettslag fordi det er trygt, lettvint og rimelig! Mange ønsker i dag å bruke mindre tid på å bo og ha muligheter til å gjøre andre ting enn vedlikehold og stell av hus og utearealer. Et borettslag gir deg sjansen til dette.

Visste du at vi også tilbyr medlemsrabatter og en rekke andre tjenester? Andelseiere i et boligbyggelag kan blant annet få tilbud om billigere strøm, telefon, TV, forsikring og lån!

De fleste borettslag er tilknyttet et boligbyggelag gjennom en forretningsføreravtale. Vi formidler alle typer boliger og kan bistå med miljøskapende tiltak i ditt bomiljø. Dessuten har vi gode rådgivere som er klare til å hjelpe til med alt rundt din bolig, gjennom avtaler med ditt borettslag. Sammen tar vi vare på boligen din slik at den holdes i form og varer i mange år!